Glögipäärynät
Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään loistavasti niiden jouluisen maun ja keveyden vuoksi. Glögipäärynät tuovat vaihtelua joulun tuhdeille jälkiruoille. Resepti on Buffet Eckerön menusta Juhlapöytä.
Näin syntyvät glögipäärynät
Määrä/koko: | 6:lle |
Vaikeusaste: | helppo |
Valmistusaika: | 20 min + maustuminen 1 vrk |
(vegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton, soijaton, pähkinätön)
- 0,5 l glögitiivistettä
- 2 kpl kanelitankoa
- 3 kpl tähtianista
- 6 kpl päärynöitä tai säilykepäärynöitä
Kiehauta glögitiiviste kanelitankojen ja tähtianisten kanssa. Jäähdytä hieman ja lisää kuoritut, siemenettömät päärynän puolikkaat tai säilykepäärynät. Anna glögipäärynöiden maustua vähintään vuorokausi.