Leipäjuustosalaatti
Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista. Resepti on Buffet Eckerön Talviherkkujen juhlaa 2019 -menustamme.
Näin syntyy leipäjuustosalaatti
Määrä/koko: | 8-10:lle |
Vaikeusaste: | Helppo |
Valmistusaika: | 45 min |
(gluteeniton, kananmunaton, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä)
- 500 g leipäjuustoa
- 1 kpl cantaloupemelonia
- 1 kpl granaattiomenaa
- 500 g salaattisekoitusta
- 200 g cashewpähkinöitä
Kastike
- 2 dl granaattiomenapyreetä
- 1 dl rypsiöljyä
- 0,5 dl vaaleaa balsamicoa
- 0,5 dl hunajaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Kuutioi leipäjuusto ja melonit. Puhdista granaattiomenan liha. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kokoa leipäjuustosalaatti kahteen kerrokseen laittamalla salaattisekoitus pohjalle ja melonit, juustokuutiot, granaattiomenan liha ja pähkinät päälle. Lisää kastike salaatin päälle ja tarjoile.
Liittyvät postaukset
Perinteinen caesarsalaatti saa tuhdimman olemuksen, kun siihen lisätään herkullista riistarouhetta...