Makuja merellä –artikkelit
Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menussa nautitaan sesonkiherkkuja
Buffet Eckerön Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menu 30.8.-14.11.2023 vie sinut makumatkalle metsään...
Suolaisia ja makeita saariston makuja Saaristolaispöytä-menussa
Buffet Eckerö tarjoilee kesällä asiakkailleen saaristosta tuttuja makuja. Keittiömestarit ovat suunnitelleet lukuisia uusia ruokia nautittavaksi...
Keula kohti kesää – merellisiä makuja Buffet Eckerössä
Buffet Eckerön uusi menu vie matkustajat kohti kesän makuja. Keula kohti kesää -menu koostuu tuttuun tapaan sesongin parhaista raaka-aineista, kotimaisia tuotteita suosien ja taatusti tuoreita makuja tarjoillen. Menusta löytyy myös makuja maailmalta...
Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä
Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin...
Keula kohti kesää -menu tarjoilee klassikoita ja maailman makuja sesongin raaka-aineista
Kesän raikkaat maut valloittavat Buffet Eckerön. Tule maistamaan klassikoita ja maailman makuja...
Sitruunahummus ja riisikeksit
Raikas sitruunahummus toimii hyvin sekä levitteenä että lisukkeena esimerkiksi salaateille...
Pozarskyn lihapullat
Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan...
Parhaimmat kalaherkut Saaristolaispöydästä
Buffet Eckerön kesän Saaristolaispöytä notkuu mm. erilaisia kalaherkkuja ja muita saaristosta tuttuja makuja...
Keula kohti kesää -menu tarjoilee sesongin tuoreimpia makuja
Kesän raikkaat maut valloittavat Buffet Eckerön...
Vastuullisen kalan kannalla
M/s Finlandian Nyt puhutaan ruoasta -luennolla keskusteltiin vastuullisista kalatuotteista ja niiden tuotannosta...