Makuja merellä –artikkelit

Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menussa nautitaan sesonkiherkkuja

Buffet Eckerön Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menu 30.8.-14.11.2023 vie sinut makumatkalle metsään...

Suolaisia ja makeita saariston makuja Saaristolaispöytä-menussa

Buffet Eckerö tarjoilee kesällä asiakkailleen saaristosta tuttuja makuja. Keittiömestarit ovat suunnitelleet lukuisia uusia ruokia nautittavaksi...

Keula kohti kesää – merellisiä makuja Buffet Eckerössä

Buffet Eckerön uusi menu vie matkustajat kohti kesän makuja. Keula kohti kesää -menu koostuu tuttuun tapaan sesongin parhaista raaka-aineista, kotimaisia tuotteita suosien ja taatusti tuoreita makuja tarjoillen. Menusta löytyy myös makuja maailmalta...

Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin...

Keula kohti kesää -menu tarjoilee klassikoita ja maailman makuja sesongin raaka-aineista

Kesän raikkaat maut valloittavat Buffet Eckerön. Tule maistamaan klassikoita ja maailman makuja...

Sitruunahummus ja riisikeksit

Raikas sitruunahummus toimii hyvin sekä levitteenä että lisukkeena esimerkiksi salaateille...

Pozarskyn lihapullat

Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan...

Parhaimmat kalaherkut Saaristolaispöydästä

Buffet Eckerön kesän Saaristolaispöytä notkuu mm. erilaisia kalaherkkuja ja muita saaristosta tuttuja makuja...

Vastuullisen kalan kannalla

M/s Finlandian Nyt puhutaan ruoasta -luennolla keskusteltiin vastuullisista kalatuotteista ja niiden tuotannosta...
Tuotteet 1-10 kaikkiaan 31
Page
Näytä per sivu