Makuja merellä –artikkelit
Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen
Hyvä kahvi on suomalaisille sydämen asia. M/s Finlandialla pureuduttiin myös kahvin valmistuksen lisäksi mausteiden maailmaan...
Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia
Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle...
Planeetan puhtainta lihaa
Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta...
Paimenenpiiras
Täyteläinen paimenenpiiras kätkee sisäänsä pitkään haudutettua lihapataa lampaasta...
Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee
Herkullinen, yrttinen lammas syntyy mm. huolellisen maustumisen seurauksena...
Leipäjuustosalaatti
Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista...