Merellä on tilaa
Syyskauden merimatkat odottavat Eckerö Linen m/s Finlandialla. Kokousta, kouluttaudu, inspiroidu, tiimiydy ja juhli suomalaisen laivan moneen taipuvissa tiloissa. Suomalaisella m/s Finlandialla tähdätään Itämeren parhaaseen palveluun, laadukkaimpaan ruokaan ja monipuolisimpaan viihteeseen Avainlipun liehuessa.
Rauhassa ja rennosti Loungessa
Satsaa matkustusmukavuuteen varaamalla paikka m/s Finlandian Loungesta. Rauhallisessa tilassa istumapaikka on taattu ja tarjolla on syötävää ja juotavaa minibuffetin monipuolisesta herkkuvalikoimasta. Käytössä on tietenkin myös langaton verkko ja pistokkeet laitteiden lataamista varten.
Oma tila Kokouskeskuksessa
Kokouskeskuksen viidestä yhdisteltävästä ja muokattavasta kokoustilasta löytyvät sopivat puitteet 8–110 hengen tilaisuuksille palavereista konferensseihin ja tuote-esittelyistä yritysjuhliin. Kun käyttöön otetaan koko tila, mahtuu mukaan jopa 200 osallistujaa. Ajantasaisen tekniikan lisäksi Kokouskeskuksen paketteihin kuuluvat aina myös minibuffetin suolaiset ja makeat tarjoilut juomineen.
Kokous merinäköalalla Bar Nosturissa
M/s Finlandian suurin ja komein ravintola Bar Nosturi on vuokrattavissa yksityiskäyttöön 100–300 hengen ryhmille. Isoista ikkunoista avautuvat merimaisemat, laadukas kokoustekniikka sekä erikseen tilattavat tarjoilut ja esiintyjät takaavat onnistuneen tilaisuuden, oli kyseessä sitten kokous, kick-off, tyhy-päivä, pikkujoulut tai mikä tahansa muu syy kokoontua ja viihtyä isommalla joukolla.
Ylellisen yksityisesti Captain´s Loungessa
Tyylikäs Captain’s Lounge on täydellinen valinta pienen ryhmän privaatimpaan yhdessäoloon. Upeiden merimaisemien ääreen kokoonnutaan 10–15 hengen porukalla viettämään vapaamuotoisia juhlia pikkujouluista syntymäpäiviin ja muihin rentoihin tapaamisiin. Kuvat ja videot liikkuvat näytölle langattoman kuvansiirtojärjestelmän avulla, ja ennakkotilattavat juotavat ja purtavat maistuvat seurueen toiveiden mukaisesti.
Herkutellen Buffet Eckerössä
Buffet Eckerön notkuvat pöydät kutsuvat herkuttelemaan runsaalla meriaamiaisella sekä à la carte -tasoisella lounaalla ja päivällisellä. Monipuolinen menu vaihtuu viisi kertaa vuodessa, minkä ansiosta tarjolla on aina tuoreista kotimaisista raaka-aineista laivan omassa keittiössä valmistettuja satokauden parhaita makuja. Buffetateria on yhdistettävissä mihin tahansa merimatkaan – asiantuntevaa apua sopivimman matkapaketin räätälöintiin tarjoaa Eckerö Linen ryhmä- ja kokousmyynti.
Valitse risteilysi
Aamumini
9.00–14.15
Iltamini
15.15–21.00
Päivä Tallinnassa
9.00–21.00
23 h hotelliristeily
15.15–14.15
Ota yhteyttä
Ryhmä- ja kokousmyynti 09 2288 540
[email protected]