Reseptit

Lohisashimi ja soijakaviaari

Lohisashimi on japanilaistyylinen alkuruoka, joka tarjoillaan soijakaviaarin ja inkiväärillä sekä sitruunaruoholla maustetun kurkun kera...

Sitruunahummus ja riisikeksit

Raikas sitruunahummus toimii hyvin sekä levitteenä että lisukkeena esimerkiksi salaateille...

Pozarskyn lihapullat

Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan...

Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia

Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle...

Vehnänjyvä-parsasalaatti

Vehnänjyvä-parsasalaatti on helppo valmistaa isommissakin eriss...

Mokka-suklaa-semifreddo

Semifreddo saa makua kahvista ja suklaasta...

Paimenenpiiras

Täyteläinen paimenenpiiras kätkee sisäänsä pitkään haudutettua lihapataa lampaasta...

Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee

Herkullinen, yrttinen lammas syntyy mm. huolellisen maustumisen seurauksena...

Leipäjuustosalaatti

Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista...

Glögipäärynät

Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään...
Tuotteet 1-10 kaikkiaan 22
Page
Näytä per sivu