Reseptit
Lohisashimi ja soijakaviaari
Lohisashimi on japanilaistyylinen alkuruoka, joka tarjoillaan soijakaviaarin ja inkiväärillä sekä sitruunaruoholla maustetun kurkun kera...
Sitruunahummus ja riisikeksit
Raikas sitruunahummus toimii hyvin sekä levitteenä että lisukkeena esimerkiksi salaateille...
Pozarskyn lihapullat
Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan...
Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia
Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle...
Paimenenpiiras
Täyteläinen paimenenpiiras kätkee sisäänsä pitkään haudutettua lihapataa lampaasta...
Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee
Herkullinen, yrttinen lammas syntyy mm. huolellisen maustumisen seurauksena...
Leipäjuustosalaatti
Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista...