Riistacaesarsalaatti
Riistacaesar on oiva lisä vaikka brunssipöytään tai osaksi isompaa illallista. Resepti on Buffet Eckerön Riistaviikot-menusta vuonna 2018.
Riistacaesarsalaatti
Määrä/koko: | 8-10 |
Vaikeusaste: | helppo |
Valmistusaika: | 20 minuuttia |
(gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää)
Caesar-kastike
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl parmesaaniraastetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 anjovisfileetä
- 1 dl majoneesia
- 2 romaine-salaattia
- 1 punasipuli
- 150 g riistarouhetta
- parmesaanilastuja
Aja sitruunamehu, parmesaaniraaste, valkosipulinkynsi ja anjovisfileet tasaiseksi sauvasekoittimen kutterilla ja sekoita majoneesiin. Pese ja kuivaa romaine-salaatit. Pilko salaatti ja sekoita caesar-kastikkeeseen. Nostele salaattikulhoon kerroksittain salaattia, ohueksi viipaloitua punasipulia, riistarouhetta ja parmesaanilastuja. Tarjoile riistacaesar sellaisenaan tai esimerkiksi lisukkeena lihalle.
Liittyvät postaukset
Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista...