Artikkelit & blogit
Eckerö Line hankkii toisen aluksen Helsinki–Tallinna-reitille – Suomen lipun alla seilaava alus kuljettaa rahtia jo kesäkuussa
Suomalainen laivayhtiö Eckerö Line on tehnyt aiesopimuksen uuden rahtilaivan hankkimisesta. Alus aloittaa liikennöinnin Helsingin Vuosaaresta Tallinnan Muugaan kesäkuussa...
Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen
Hyvä kahvi on suomalaisille sydämen asia. M/s Finlandialla pureuduttiin myös kahvin valmistuksen lisäksi mausteiden maailmaan...
Katutyö haittaa liikennettä Jätkäsaaressa 23.4. alkaen – vaikutuksia ajoneuvoliikenteeseen
Jätkäsaaressa, Jätkäsaarenlaituri 1:n kohdalla tehdään putkiliittymiä kuuden viikon ajan, alkaen 23.4...
Viron matkaajien kato ei näy Eckerö Linella – pääsiäisen pitkät vapaat houkuttelevat laivalle ja Viroon lomaa viettämään
Pääsiäisen pitkät vapaat houkuttelevat suomalaisia ja Helsingin kautta saapuvia kansainvälisiä matkustajia suuntaamaan Tallinnaan...
Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia
Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle...
Helsingin satamien liikenneyhteyksiä parannetaan ja raskaan liikenteen kasvua ohjataan Vuosaareen
Satamien toimivuus on tärkeää Helsingille asukkaiden, elinkeinoelämän ja matkailun kannalta. Satamaliikenteen ja erityisesti Länsisataman kehittämiseksi on pitkään tehty yhteistyöt...
Planeetan puhtainta lihaa
Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta...
Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!
Mikään ei saa ajatuksia lentoon niin kuin uusi ympäristö, viihtyisä kokoustila ja ripaus rentoa meritunnelmaa...
Ruokavirasto suosittelee: Älä tuo villisianlihaa Suomeen Baltian maista
Ruokavirasto painottaa, ettei Baltiasta ja Puolasta saa tuoda Suomeen villisianlihaa eikä siitä valmistettuja elintarvikkeita Baltian maista ja Puolasta...