Nyt puhutaan ruoasta


M/s Finlandian kokoustiloissa järjestetyt Nyt puhutaan ruoasta -luennot keräsivät paikalle ruoasta kiinnostuneita matkustajia. Tervetuloa tutustumaan ruokamaailman asiantuntijaluentoihin ja poimi sopivat vinkit omaan ruokavalioon ja keittiöön. 

  1. Vastuullisen kalan kannalla

    Vastuullisen kalan kannalla

    M/s Finlandian Nyt puhutaan ruoasta -luennolla keskusteltiin vastuullisista kalatuotteista ja niiden tuotannosta.

    Lue lisää
  2. Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen

    Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen

    Hyvä kahvi on suomalaisille sydämen asia. M/s Finlandialla pureuduttiin myös kahvin valmistuksen lisäksi mausteiden maailmaan.

    Lue lisää
  3. Planeetan puhtainta lihaa

    Planeetan puhtainta lihaa

    Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta.

    Lue lisää