Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!
Ruoka on meille m/s Finlandialla tärkeä asia, ja hyvän maun lisäksi painotamme valinnoissamme vastuullisuutta sekä kotimaisuutta. Kun otetaan satokauden parhaat raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan. Tutustu tarjontaamme sekä tarinoihin ruokiemme takana.
Ruokafilosofiamme kulmakivet
Vastuullisuus
Kotimaiset raaka-aineet
Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja muun muassa suurin osa käyttämistämme liha- sekä meijerituotteista on suomalaista alkuperää. Teemme yhteistyötä monen suomalaisen ruokatalon kanssa. Tarjoamme myös ahvenanmaalaista kirjolohta. Laivaruoan kotimaisuus- ja omavalmistusaste on 80 %.
Laivalla itse tehty ruoka
Panostamme alusta saakka itse tehtyyn ruokaan. Uskomme, että paras ruoka syntyy paikan päällä, laivan omassa keittiössä, ammattitaitoisen henkilökunnan tekemänä ja laadukkaita raaka-aineita käyttämällä.
Satokausiajattelu
Buffet Eckerön menu vaihtuu sesongin mukaan viisi kertaa vuodessa. Menuissa näkyy sesonkiajattelu niin kasvisten, marjojen kuin kala- ja lihatuotteiden osalta. Esimerkiksi syksyisin raaka-aineina käytetään paljon sieniä, marjoja sekä riistaa.
Buffet Eckerön kirjolohi tulee Ahvenanmaalta
Buffet Eckerön reseptejä
Nyt voit tutustua Buffet-pöytiemme annosten resepteihin. Etsi suosikkisi ja kokeile reseptiä kotikeittiössä.
-
Lohisashimi ja soijakaviaari
Lohisashimi on japanilaistyylinen alkuruoka, joka tarjoillaan soijakaviaarin ja inkiväärillä sekä sitruunaruoholla maustetun kurkun kera.
Lue lisää -
Sitruunahummus ja riisikeksit
Raikas sitruunahummus toimii hyvin sekä levitteenä että lisukkeena esimerkiksi salaateille.
Lue lisää -
Pozarskyn lihapullat
Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan.
Lue lisää